Jak stosować olej z nasion czarnuszki w kosmetykach?

Olej z nasion czarnuszki

Dzięki legendarnej historii kultury i zaskakującym właściwościom olej z czarnuszki (Nigella sativa) ma wszystko, co może nas uwieść. Co więcej, ten jest wyjątkowy, ponieważ zawiera również olejki eteryczne. Niesamowite, prawda? Nazywany jest również olejkiem z czarnuszki z Egiptu. Olej z nasion czarnuszki jest idealny na problemy skórne, takie jak podrażnienia i włosy. Jeśli masz tego rodzaju … Czytaj dalej